mandag 29. juni 2009

V A R S E L !

Det kjem til å vere litt endringar her inne framover.. Leitar etter ein god mal/godt oppsett ;)

fredag 26. juni 2009

Skulle ha kjøpt...

Ja det er så mangt man skulle ha kjøpt.. Men det som troner øverst på listen min nå er:

Perler til lysekrone-prosjektet.. Noen som vet hvor jeg bør lete? Gjerne en nettbutikk ;)

• En duk til utebordet.. Kravene er: Voksduk, farge: beige eller lys mosegrønn...

Tavlemaling, Magnetmaling og  lakk til å ha på rammen, så kan jeg sette i gang med tavleprosjektet til podens "nye" rom :)
(Har noen prøvd denne magnetmalingen? Leste om den i et interiørblad, men husker ikke nå hvilket eller når, og har ikke sett det noe sted...)

• Stoff til spisestuestolene.. På grunn av katter og småbarn er det på tide å trekke de om.. Men må nok male stua først.. Så kan jeg ta stilling til farge/tekstur ;)

tirsdag 23. juni 2009

Detalj-prosjekt..

Det aller morsomste synes jeg, er når jeg får være kreativ og sette mitt/vårt personlige preg rundt om kring, og ENDA bedre blir det om det resulterer i at vi får noe som ingen andre har.. hehe forrige uke var vi en tur innom IKEA Furuset, og somvanlig blir det handlet mer enn det som var planen... *hehe* Men da jeg skulle hente en lampe til å ha over senga til poden (når jeg har malt rommet hans) så fant jeg denne:


Og brått ble hodet fyllt av gode idèer! for perlerankene kan jeg ta av, så jeg skal bygge om denne så den passer inn på vårt soverom ;) hihi Tenkte å kjøpe prismer og lilla perler (soverommet vårt går i lilla toner..) 
Er helt sikkert noen som har gjort dette før meg, men det driter jeg i :p Mannen såg skeptisk ut men dette er en rimelig måte for meg å få lysekrone på soverommet :D 

Tenker jeg blir å sysle med dette til helgen om jeg får tak i prismer og perler jeg liker :D
(kom bare med forslag til hvor jeg kan få kjøpt fine...! :) )
Etter bilder kommer seff når jeg er ferdig :)

torsdag 4. juni 2009

Foreløbig resultat..

Siden det regner/hagler gamle kjerringer, hunder og katter har det stoppet litt opp i beisingen med oss.. Så da får jeg anledning til å oppdatere littegran her :)
Vi er nå ferdig med første strøk på veggen opp mot skogen (til venstre i bildet....) Og ene langveggen, samt "huken" forran veranda-døra. Jeg er også halvferdig med å male innvendig i mønet på langveggen.

Dette tror jeg blir fint!! :D



onsdag 3. juni 2009

Der skal me byggja, og der skal me bu...

Om vi finner en tomt vi liker (har maaange krav... hehe) og har råd til en gang; så skal vi bygge noe alà dette!! Planløsningen er jo super! (Et par mindre endringer seff, men men ;) Vi kunne evt tenke oss å droppe badstu på loftet og heller bruke de 3,7m2 på å få større bad.. Men bortsett fra det? *sukk* SUPERT! Ikke var det vondt å se på heller ;) hihi 
Ikke at det blir bygget med det første for vår del altså.. Vi skal sette skikkelig i stand det huset vi har først :) (nytt kjøkken, 2 nye bad, osv) Og med litt flaks så svinger eiendomsmarkedet oppover innen vi er ferdig ;) Skader jo ikke å betale ned på huslånet heller, slik at vi, forhåpentligvis, har en del egenkapital til vi skal bygge :) (Men det er lov å drømme ;)